Välkommen in till Nelsonsgatan 1

Detta anrika hus byggdes 1923. 1935 byggdes det om och har sedan dess haft ungefär samma utseende. Du hittar oss precis ovanför Bäckängs fotbollsplan i Borås, i hörnet Nelsonsgatan / Fjärde Villagatan.

Verksamt hus

Det här huset har tjänstgjort på många olika sätt. Det började som villa och för er som är gamla Boråsare, kanske ni känner till det under namnet Wennerlundska villan.

Sedan har det varit kontor för både ventilations- och arkitektfirma samt för ett skoföretag. Nordisk designskola med 30 elever inhystes i huset under ett tag så många kreativa tygkreationer har kommit ur det här huset. Det har under många år varit ett öppet och välkomnande hus.

Vackert i kropp och själ

Det är vackert både inne och ute och vi har varsamt renoverat det och hoppas fortsätta traditionen att det här huset ska få göra nytta. Vi vill fylla huset med nya idéer och kreativa tankar och hoppas att många sådana ska få födas här, både under coaching-samtal, under företagsevent eller kanske på en av våra kurser.

Events

Vi kommer bjuda in till olika events, såsom berättarkvällar, trubadurkvällar, galleri med olika konstnärer, cafékvällar etcetera så håll utkik vad som händer här på Nelsonsgatan 1.

Vi önskar att Nelsonsgatan 1 får fortsätta vara en plats att trivas på!

Och du…

Har du vägarna förbi, prova att ringa på. Är vi på plats och lediga, är du alltid välkommen in på en fika, eller bara en pratstund!

Välkommen!

Tintin & HobbE